Skip to main content

Over Grondstoffen Recycling Weert B.V.

Grondstoffen Recycling Weert is een toonaangevende producent en leverancier in de keten van grond, afval- en bouwstoffen. Gedreven door innovatie, betrouwbaarheid en daadkracht, combineren Grondbank Nederland en de Bloem Group uit Panheel haar krachten in deze organisatie op een uniek gelegen locatie in Weert.

Het terrein van Grondstoffen Recycling Weert B.V. beschikt over een unieke milieuvergunning, vloeistofdichte voorzieningen en ruim ingerichte op- en overslagfaciliteiten. Door dit te combineren met de kennis en ervaring van beide bedrijven, ontstaat een synergie op het gebied van dienstverlening in de keten van minerale bouw- en reststoffen. Van inname van (minerale) afval- en reststoffen tot en met de productie en leverantie van primaire en secundaire grond- en bouwstoffen.

Grondstoffen Recycling Weert B.V.
Uw integrale dienstverlener voor:

  • Opslag, acceptatie en verwerking van (minerale) reststoffen
  • Levering en productie van hoogwaardige primaire en secundaire grond- en bouwstoffen
  • Op- en overslag van materialen

Grondstoffen Recycling Weert biedt relaties en projecten in de regio van Brabant en Limburg integrale en onderscheidende oplossingen. Hierbij komt in alle activiteiten de eenduidige visie samen, waarin wij alle materialen beschouwen als circulaire grondstof voor de toekomst!